Екипът в действие на Док Транс

Извозени автомобили
Изпити чаши кафе
Доволни клиенти
Съвет от нас за всички вас

Не се доверявайте на каквито и да е превозвачи извършващи услугата Пътна Помощ, предлагащи да извозят Вашият автомобил на примамливо ниски цени. Такива превозвачи работят напълно нелегално и не могат да гарантират сигурността на вашия автомобил.

Добре дошли в Док Транс

Фирма „Док Транс“ ЕООД – гр. Варна е основана през 2007 г. и е лицензирана за извършване на вътрешен и международен транспорт на автомобили. Номер на лиценза ни за Пътна помощ е: 53-00-11504/07.10.2014 г. Разполагаме с разнообразно транспортно оборудване за бърза и денонощна пътна помощ. Притежаваме оборудвана техника пътна помощ тип кран и пътна помощ тип паяк.

Към настоящият момент обслужваме нашите клиенти с 4 броя напълно оборудвани камиони  за превозване на аварирали автомобили от всякакъв вид, както и със специализирани устройства за придвижване на МПС от марката Мерцедес Бенц, Ауди и БМВ с автоматична скоростна кутия, в случаите когато повредата е нарушила нормалното и функциониране.

ДОК ТРАНС” ЕООД има възможност да ви предостави и ред други услуги като:

  • Заместващ автомобил
  • Осигуряване на гориво
  • Подаване на ток
  • Осигуряване на денонощно охраняем паркинг
  • Смяна на гуми
  • Сервизно обслужване

Нашата основна дейност е професионално репатриране на леки, лекотоварни и товарни автомобили на територията на цялата страна и чужбина.

Ние предлагаме на нашите клиенти качествено и навременно реагиране според нуждите на клиента  24-часа в денонощието.