Пътна помощ за микробус

Разполагаме със специализирана пътна помощ с нисък борд, подходяща за транспортирането на по-високи превозни средства като микробуси. Това позволява преминаването под повечето мостове и улеснява транспортирането на МПС-то до желаното място.

Като всяка друга услуга, тази също има своите критерии за дължина на превозното средство до @@@@@, тегло на превозното средство до @@@@@@. Тази услуга има и ограничение на височината на превозното средство – до @@@@@@.

Дали микробуса има бронировка също е от значение. Едно от най-често срещаните превозни средства с бронировка в страната са на колите за Инкасо. Тяхното репатриране е казус, тъй като са с по-големи габарити и с много тежка бронировка.

Останалите критерии за оценка и ценообразуване на услугата пътна помощ за микробус са съответно:

Къде се намира микробуса?
До къде трябва да бъде транспортиран? В рамките на града или в рамките на област Варна? Док Транс предлага своите услуги както в цялата страна, така и извън страната.

Цената на услугата се повишава при необходимост да бъде извадено транспортното средство от канавка или поради някаква друга причина се налага използването на специализирана техника тип автопаяк с кран.

Разбира се важно е и дали е необходимо да се извозят повече от двама души.