Пътна помощ тип Паяк

Док Транс предлага уникална за град Варна услуга – пътна помощ с подемен кран тип паяк HMF 1222 T3 .

Крана може да повдигне:

4605 кг при разтягане на стрелата на 2,6 метра
2715 кг при разтягане на стрелата на 4,4 метра
1905 кг при разтягане на стрелата на 6,1 метра
1455 кг при разтягане на стрелата на 8 метра

Платформата може да побере всеки лек автомобил, джип или бус макс база, независимо дали лекия автомобил е брониран.
Широката платформа може да побере и по широко габаритни превозни средства като Ламборджини Мурсиелаго. Тя е с широчина 2,4 метра и с дължина 5,5 метра.

В практиката срещаме най-различни причини поради които нашите клиенти се интересуват от тази услуга. Често автомобила е автоматична скоростна кутия и не желаят въобще да влиза в режим на дърпане.

Блокиралите колелета или скоростна кутия също могат да бъдат проблем за стандартния тип пътна помощ, в тези случаи възможността да бъде повдигнато превозното средство с подемния кран е единственото решение. Освен тези други често срещани причини да ни потърсят са, когато автомобила не иска да запали, загубени ключове и услугите на автоключар не могат да свършат работа.
Често лизинг компании желаят да релокализират автомобила без той да бъде отключван, тъй като нарушените договорни отношения дават правото на лизингодателя да прибере авомобила.
Друга причина да се обърнете към нас е релокализирането на ретро автомобил или състезателен автомобил, който не може да се придвижва на ход.

Смятаме, че трудно може да ни затрудните с казус, който изисква ползването на услугата пътна помощ с подемен кран тип паяк. Крана е монтиран на камион Mercedes-Benz Atego, разполагащ с достатъчно мощност и място за всички ваши нужди.

Също специално за автомобили от марката Mercedes-Benz, разполагаме с лагер главина, която можем лесно да монтираме на вашият автомобил и да го изтеглим на платформата.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *